CD & LP - New album CANDY release middle of october 2020

Photo Emelie Åslin. Artdesign Jan Adsjö
Photo Emelie Åslin. Artdesign Jan Adsjö

New album "candy" 2020

12 nya låtar på engelska, Rockabilly/rocknroll. Titlar: Candy, If love dont work on you, Buzz, true love minded, Is my baby happy now, meant to be, Old school, x.s & o.s, U changed your mind, The forgiver, Delight.

Singelrelease "candy" - spotify 18/9 2020

Första singeln från kommande platta blir Candy. En Eva Eastwood med band i högform. Musiker: Chris Bergström gitarr, Adam Östlund trummor, Jan Östlund bas, Jonaz Wilson Stoltz piano,

Discografi 2000-2020

Good things can happen, 2000
Hot chicks and cool cat´s, 2001
The good life I have, 2001
Roots Revival, 2003
En ny stil i stan, 2005
Ton of heart, 2006
well well well, 2008
the beat goes on, 2009
Lyckost, 2012
The early years, 2013
Åh vilken skiva, 2013
Oh what a party, 2013
Oh what a EP, 2013
Min melodi, 2016
Det bästa med Eva Eastwood, 2017
candy, 2020

Spotify

Lyssna till Eva Eastwood på Spotify. Hela låtskatten, alla låtar, alla album i vilken ordning du vill, när du vill och så ofta du vill.