18 september 2020

2020 blev ett märkligt år för oss alla, ja för hela världen. Detta brukade vara sidan fullsmockad med gigs men pandemin Covid 19 har drabbat hela musikbranschen hårt och förhindrar oss just nu att lira. Vi tror dock på att vara hoppfulla och ändå kunna lägga ut en liten "miniturne" när vi nu släpper nytt album CANDY i oktober. Första singeln CANDY släpptes 18 september (idag) och vi är så glada och stolta  Vi återkommer om det andra så snart vi kan.

Vi älskar Candy. Vi har slagits för den, mot Corona, stängt land & spelförbud. När andra tvingas ge upp gasar vi på.. Hela plattan är en riktig vitaminbomb om du frågar oss. Vi behövde detta själva detta år och vet att ni, våran publik och följare behöver det också. 

För att stötta oss - spela så mycket spotify du bara orkar, spela massor och köp skivor av naturligtvis alla dina favoit artister. Musiken får inte tystna. Det är vi här för att se till.

Slutligen håll ut medborgare, bättre tider kommer.  Återkom gärna till vår hemsida för uppdateringar, följ oss på vår offeciella facebook eller instagram "evaeastwoodmusic" 

Mvh Eva Eastwood