7 oktober 2020

2020 blev ett märkligt år för oss alla, ja för hela världen. Covid 19 har drabbat musikbranschen hårt och förhindrar oss just nu näst intill helt att lira. Ändå har vi skapat Candy och vi älskar den. Vi har slagits för den, mot Corona, stängt land & spelförbud. När andra tvingas ge upp gasar vi på.. Hela plattan är en riktig vitaminbomb om du frågar oss. Vi behövde den själva och vet att ni, våran publik behöver den också.

Idag blev det klart att jag ska till Sjöängen i Askersund den 22 oktober och fira skivsläppet. Biljett info kommer snart. Så roligt, vi har ju inte hunnit fira på något vis att jag blev årets kuturpristagare. Allt detta kommer skötas efter rådande ristrektioner. Max 50 pers och endast förköp. En skivsignering är också bokad kl 11-15 hos Glinder i Mjölby söndag  25/10. Jag kommer vara på plats men jag får inte sjunga. Kom och köp plattan direkt av mig eller i butik och få den signerad på plats.
Igår blev det också klart att jag åker till ginza och signerar alla ex (cd och Lp) som ni förbeställt via dem. Beställa skivan gör du enklast via www.ginza.se eller www.bengans.com (Bengans skeppar även utomlands) 

Återkom gärna till hemsidan för uppdateringar, följ oss på vår offeciella facebook eller instagram "evaeastwoodmusic" 

Mvh Eva Eastwood